Ik vertel mijn verhaal

in een andere taal

Ik maak er een sprookje van

zodat niemand het lezen kan

Combineer autobiografische gedichten met prachtige fotografie en je hebt Wezens: de mooie dichtbundel van Lot Bouwes. ‘Wezens is mijn biografie, verstopt in sprookjes’ – aldus Lot.

Duurzaamheid, stil staan bij de mooie, kleine dingen in het leven en het een-beetje-beter-maken-van-de-wereld is Lot niet vreemd en dat blijkt uit haar mooie sprookjes. Wat het boekje nog mooier maakt? De prachtige fotografie van Hanke Arkenbout. Een boekje om er af en toe bij te pakken en in te verdwalen.

Wezens x MH - 1

Wezens x MH - 3

Wezens x MH - 4

Wezens x MH - 2

Haar gedichtjes zijn trouwens ook te koop op mooie postertjes.

Posters Lot x MH - 2

Kopen? Check www.lotbo.nl.

En bekijk hier meer werk van Hanke Arkenbout op Moderne Hippies.

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.