Life is better By The Creek! Op 8 juli was de tweede editie van dit fijne festival vlakbij Utrecht. Naast dat de line-up fantastisch was (en enorm divers: van Eats Everything tot Broederliefde), was er echt een paradijsje in Vianen gecreëerd.

Van yogasessies op het strand tot tuben à la Vang-Vieng en van Balinese parasols tot Chinese Drakendansen; alles kwam samen langs de oever van de Middelwaardse plas.

En veel groene karmapunten voor By The Creek! Op het festival werd gewerkt met een ‘slim stroomplan’; het terrein was zo ingericht dat overproductie van elektriciteit (gewonnen door bio-diesel) werd voorkomen. Ook werden de biertjes in recyclebare hardcups geschonken. Dat betekent 90% minder plastic afval!

moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-00 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-01a moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-01aa moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-02 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-03 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-09

Wat ook opviel waren de outfits die werden gerockt.  Wijde pijpen, haarbanden (of hele panda’s, whatever), felle kleuren, lange rokken. Boho, maar dan 2017-style. Hier wat inspiratie voor jouw (fair of tweedehands!) festivaloutfit!

moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-10 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-11 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-12 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-13 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-15

moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-17 moderne-hippies-festival-favorieten-bij-by-the-creek-18

In welk outfitje sta  jij straks te shinen? 

Bekijk hier nog meer Festival Favorieten! Bekijk hier al onze festival-artikelen en print de Festival Kalender voor 2017!

Liefs, Suus

Check alle artikelen van Suus hier!

Je kunt me persoonlijk volgen op Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.