Eén van de fijnste healthy hotspots op Ibiza bevindt zich in het midden van het eiland, in het kleine dorpje San Lorenzo: La Paloma.

Dit is sowieso één van mijn favoriete plekjes. Je zit er tussen allerlei sinaasappel- en citroenbomen, waardoor het terras een beetje Toscaans aanvoelt. Alles is homemade en zoveel mogelijk wordt gemaakt met biologische ingrediënten. Natuurlijk wordt er ook gewerkt met producten uit het seizoen. Er worden originele salades met unieke dressings gemaakt, maar extra verleidelijk is het om te gaan voor de specialiteit van dit fijne plekje: de (gevulde) focaccia. Dat maakt dat de plek zowel vega- als non-vega-vriendelijk is, dus perfect voor groepen waar de wensen bij iedereen anders zijn. De algehele sfeer is namelijk voor íedereen goed! Aldus La Paloma zelf: “Good vibes only!”. We highly agree 🙂

Reserveren is hier een must. Wij hebben er een hele middag gespendeerd en kunnen niet wachten weer eens terug te komen. En vergeet niet een kijkje te nemen in het winkeltje ernaast!

Website: www.palomaibiza.com

La Paloma - 2

Meer zien van La Paloma?
Bekijk dan deze (Engelstalige) vlog op mijn YouTube-kanaal.

Flexitariërs, vegetariërs, vegans & healthy lovers zitten helemaal op hun plek op het fijne Ibiza: aan smoothies, salades en lekker, gezond eten geen gebrek.
Kijk hier voor meer Ibiza tips.

Duurzaam reizen - boek - Zoë van Liere

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.