Onze hippie favorieten: een verzameling van boekjes, producten en events waar wij blij van worden!

Ikigai werkboek

Iedereen heeft een ikigai: een reden van bestaan. Wanneer je in je leven kunt ontdekken wat jíj de moeite waard vindt en wat voor jou betekenisvol is, zal je niet alleen maar voldoening vinden, maar ook langer leven. Met het werkboek is het tijd om de theorie in praktijk te brengen. Het vinden van jouw ikigai wordt daardoor heel makkelijk!

Bestellen kan o.a. via bol.com.

Max’s organic mints

De mintjes van Max zijn vegan, allergenen- en glutenvrij én duurzaam geproduceerd. De hoofdbestanddelen van de mints zijn biologisch gewonnen maissuiker en dextrose, wat betekent dat er geen synthetische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt bij de teelt. O.a. te verkrijgen in smaken coffee, lemon, berry en menthol.

Bekijk www.maxsmints.com voor jouw dichtstbijzijnde verkooppunt

De verborgen impact

Babette Porcelijn liet de totale impact van zaken uit ons dagelijks leven (zoals vlees, spullen, wonen, auto, vliegen, kleding, plastic soep en data) doorrekenen. Ze laat zien dat driekwart van de impact op onze planeet verborgen is. In dit boek geeft ze aan de hand van toegankelijk gepresenteerde cijfers handvatten voor bedrijven en consumenten om een negatief effect om te zetten in een eco-positieve bijdrage aan onze planeet.

Bestellen kan via bol.com

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit houdt in dat, als jij interesse hebt in dezelfde producten en bij deze webshop iets zou kopen, wij daar een paar centjes mee zouden verdienen.
Echt maar een paar, het is bijna treurig.
Maar het gaat om het idee. Dat gaat weer naar de community, dus daar kunnen we de wereld weer ietsje mooier mee maken. (Wel heel langzaam.)