Must see // Hoe moeilijk is het om te leven zonder plastic?

We zijn allemaal plastic junks en produceren in ons dagelijks leven een berg aan plastic afval. Hoe moeilijk is het om een maand lang zonder plastic te leven? Cesar van LifeHunters ging de uitdaging aan:

https://www.youtube.com/watch?v=mY7jen-KnDs

Bekijk hier nog veel meer must sees!

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

3 reacties

Sara -

Bedankt voor het delen! Leuk filmpje, ik vind het tof dat hij eerlijk vertelt wat voor mega struggle het is en geen rooskleurige video heeft gemaakt. Als ik dit zo zie, lijkt het mij echt supermoeilijk om een maand lang geen plastic te gebruiken. Heel erg om toe te geven, maar ik ben daar misschien toch iets teveel een lazy bastard voor… 😉 Wel goed om er bewuster mee om te gaan (en überhaupt bewust van te zijn).

Zoë -

Plastic vermijden is in onze wereld helaas praktisch niet te doen… Maar bewustwording is al heel wat waard! :)

Anna -

Wow, hier ben ik echt wel benieuwd naar. Lijkt me een hele opgave – plastic is echt overal… Deze ga ik checken!

Reageer ook