Velen van ons houden zich bezig met CO2-uitstoot en de enorme stikstofproblematiek. Het land en de wereld staan momenteel letterlijk op z’n kop. Boeren protesteren, milieuactivisten ketenen zich vast, het kabinet komt met een 100-limiet door heel Nederland en natuurlijk is het de tijd van Greta Thunberg.

We zijn ervan bewust (hopelijk) dat we met z’n allen drastisch het roer om moeten gooien om onze wereld leefbaar en gezond te houden voor alle generaties die volgen.

Het sneakermerk KOMRADS voelde dit ook en wil een bijdrage leveren aan het minimaliseren van de footprint. Als start-up merk zullen ze niet alleen het verschil kunnen maken, maar juist als iedereen zo denkt, gebeurt er niets.

Komrads - 2

Na meer dan een jaar product- en marktonderzoek komt het sneakermerk met een innoverende sneaker, gemaakt van appel-leer. Deze volledig duurzame sneaker bestaat uit 100% gerecyclede en natuurlijke materialen. KOMRADS heeft de meest duurzame sneaker ooit ontworpen gemaakt, zonder enige ontginning van grondstoffen van de aarde.

Als tegenreactie op een van de meest vervuilende industrieën, de fashion-industrie, creëert de Komrads World collectie een nieuwe standaard voor duurzaamheid binnen de sneakermarkt. Hierbij wordt de impact op de aarde tot zo goed als nul herleid.

Wij zijn fan! Jij ook?

Je kunt Moderne Hippies volgen op Instagram